Konjac sponges

Se demo her.

 

Om Konjac Sponge

Hva er Konjac Sponge?

Konjac Sponge er et 100% naturlig renseprodukt til ansikt og kropp. Rensesvampene er laget av 100% naturlig Konjac fiber – et revolusjonerende vegetabilsk fiber fra roten av Amorphophallus Konjac planten. Konjac planten har vært brukt av japanerne i over 1500 år pga dens helsebringende egenskaper og har siden det 6. århundre vært brukt til medisinske formål. Svampen etterlater huden ekstremt ren og oppfrisket - helt naturlig. Ingen behov for ekstra rensemidler eller såper med mindre du virkelig ønsker.

Konjac Sponge kommer i flere varianter, selv for de med hypersensitiv hud og for helt nyfødte babyer.

Konjac svampene er de mykeste og mest effektive rensesvampene på markedet. Undersøkelser har vist at Konjac svampene kan dyprense uten å skade huden. De rengjør huden bedre enn en vanlig klut og er bedre enn en “sea sponge” til rengjøring av ansiktet.

Svampene fra Konjac Sponge Company er fremstilt kun fra naturlige produkter. Ingen fargestoffer, ingen kunstige tilsetningsstoffer, ingen parabener. Kun en ren, nedbrytbar og sunn plante med naturlige mineraler, fransk leire og bambus kull.
 

Serien, Konjac with French Clay, er svamper innsatt med fransk leire (clay) av høyeste kvalitet. Fransk leire er veldig populært blant skjønnhetsterapeuter på grunn av den positive effekten den har på huden. Den mineralrike leiren renser, peeler, jevner ut og mykgjør huden. Kliniske tester bekrefter de mange fordeler av leire.
 

Hva er Konjac?

“Amorphophallus Konjac” Konjac poteten er en Asiatisk plante, noen ganger kalt Konnyaku.

Konnyaku eller Konjac poteter blir dyrket for mat i Japan og Korea, men vokser også vilt i mange deler av Kina, Korea og Japan. Den vokser vilt ved svært høytliggende områder, og er derfor veldig ren, uten noen form for forurensing.

Konjac er kjent for sine helsebringende egenskaper og har blitt brukt av japanere i mer enn 1500 år. Konjac ble opprinnelig brukt som medisin i det sjette århundre.

Konjac er en helt naturlig matkilde og består av 97% vann og 3% prosent Glucomannan, eller kostfiber. Den er rik på mineraler og har et svært lavt kalori innhold. Imidlertid bør ikke Konjac svampene spises. 

Amorphophallus Konjac er en alkalisk plante og inneholder derfor mange naturlige næringsstoffer som f.eks: Protein, karbohydrater, jern, fosfor, kobber, sink, vitamin A, vitamin E, vitamin D, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C og folsyre. Dette er kun noen fakta om planten for de som er nysgjerrige!

Det er kanskje ikke så rart at japanerne både spiser planten og bruker den på huden!

Japanerne har brukt Konjac planten i mer enn ett århundre som skjønnhetsbehandling for sart hud.
 

Fordeler med en Konjac Sponge

¨100% Naturlig renseprodukt

¨100% fri for farge

¨100% fri for tilsetningsstoffer og parabener

¨100% biologisk nedbrytbare

¨mild eksfoliering

¨Miljøvennlig

Et naturlig fuktighetrikt plantefiber som av natur er alkalisk, og dermed balanserer hudens surhetsgrad, urenheter og oljer.

Den unike strukturen til Konjac svampen masserer huden skånsomt og stimulerer blodsirkulasjonen og ny vekst av hudceller.

Bedre for huden og bedre for miljøet!

FAQ

Hvis du har noen spørsmål vedrørende Konjac Sponge, er det stor sannsynlighet for at du finner svar her. 

Hvis du ikke skulle finne svar på det spørsmålet du har, send oss en e-mail til info@lovelyskin.no. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare dine spørsmål!

Hvordan bruker jeg min Konjac Sponge?

Skyll svampen godt før og etter bruk. Massér huden i sirkulære bevegelser over hele ansiktet. Etterlater huden ekstremt ren og oppfrisket .... naturlig! Ingen behov for ekstra rensemidler eller såper med mindre du virkelig ønsker. Skulle du ønske å bruke ekstra rensemidler eller såpe, kan du bruke en brøkdel av din vanlige mengde, siden Konjac svampen vil generere flere bobler/skum og fordele rensemidlet bedre enn ellers.
 Heng svampen opp å la den lufttørke etter bruk. Når svampen er helt tørr vil den bli hard, så husk å "dynke" den godt i vann før bruk.

Hvor stor er en Konjac Sponge?

Konjac svampene er ca 8 x 3,5 cm. Den passer perfekt i håndflaten, slik at din daglige hudpleie blir lett og veldig behagelig. Baby svampen er rektangulær og har målene: 6 x 10 x 3,5cm. Når Konjac svampen er helt tørr, endrer den størrelse, blir mindre og helt hard. Husk derfor å "dynke" svampen godt i vann før bruk.

Hvor lenge varer en Konjac Sponge?

Konjac svampen varer i gjennomsnitt i 3 måneder, avhengig av hvor godt du behandler den. Skyll den godt etter bruk, klem ut vannet i svampen (ikke vri den), før du henger den opp til lufttørking.

Kan jeg sterilisere svampen?

Ja, du kan gjerne sterilisere (koke) svampen noen minutter i en kjele med kokende vann. Perfekt for hudpleiere som ønsker å bruke Konjac svampen på sine kunder!

Hvem kan bruke Konjac Sponge?

Alle kan bruke Konjac Sponge! Den er perfekt for alle hudtyper, selv for nyfødte babyer. Våre Konjac svamper som er innsatt med enten leire eller bambus kull er for de med mer spesifikke hudproblemer, være seg om du har tørr, fet, voksen eller uren hud.

Kan man bruke Konjac Baby sponge til å vaske barnets hår?

Ja, Baby svampen er faktisk perfekt for vask av barnets hår! Mange foreldre er godt kjent med utfordringen rundt det å vaske håret til barna. Konjac baby svampen tillater deg å forsiktig klemme svampen over barnets hår for å fukte og skylle kotrollert uten at barnet får vann i øynene.

Kan jeg bruke Konjac Sponge hvis jeg har akne?

Absolutt! Her vil vi anbefale Konjac Sponge med Bamboo Charcoal. Denne inneholder aktivt karbon/kull og ulike mineraler som absorberer overflødig fett på huden og dermed hinderer tilstopping av porer. Bamboo Charcoal er også en naturlig antioksidant som hjelper til å drepe bakterier i overhuden som forårsaker akne.

Barbering /utslett:

Det er perfekt å bruke Konjac svampen både før og etter barbering. Før barbering for å unngå problemer med inngrodde hår og etter barbering for å skånsomt rense, lindre og berolige huden. 

Hvor ofte bør jeg bruke Konjac svampen?

Hver dag! Gjør svampen til en del av din daglige hudpleierutine. Bruk svampen morgen og kveld, eller når du ønsker å vaske eller rense ansiktet ditt!